Mopoauto maalauksen jälkeen

Onnistunut värinvaihtomaalaus suoritettuna

Maalauksen jälkeen oli vuorossa auton osien kasaaminen takaisin paikoilleen. Autokorjaamo -ja Maalaus Keskinen suoritti senkin työvaiheen, sillä irtonaisten osien kuljettaminen olisi voinut vaurioittaa niitä helpommin. Kun moppe oli kasattuna, lähdettiin hakemaan trailerilla projektia kotiin. Olisihan leimassa olevan mopoauton toki voinut ajaakin kotiin mutta parin sadan kilometrin matka ei niin paljoa houkutellut mopoautolla yhtä kyytiä työntää maantiellä että sitä ei oikesti edes harkittu.

Moppea hakiessa luonnollisesti unohtui kamera matkasta joten kuvia vastamaalatusta tulokkaasta päästiin ottamaan vasta Fanatic Audion pihalla. Tässä muutamat ennen/jälkeen vertailukuvaparit.

Tässä muutos edestä päin. Harmillista että reissussa satoi vettä ja trailerin kyydissä moppe kuraantui hieman. Otetaan niitä viimeisen päälle puunattuja kuvia sitten kun koko proggis on valmis. Maalipinnat käsitellään ja vahataan toki vielä ennen kuin ajokki otetaan liikenteeseen. Annetaan vaan maalin kuivua ihan rauhassa ennen näitä projekteja lämpimässä hallissa sen aikaa että saadaan kaikki muut rakentelut tehtyä.

Tässä vastaavat kuvat etuviistosta sivulta päin. Teippaukset ja takaikkunoiden kalvotukset ovat vielä edessä päin, samoin kaikki sisustan projektit ja hifistelyt. Vanteiden maalauksesta päätettii tässä vaiheessa luopua, orkkishopea on ihan ok.