Valmis

Mopoautoprojekti on valmisValmista tuli

Projekti saatiin valmiiksi. Tällä sivulla ennen&jälkeen-kuvia ja tarinaa siitä minkälainen lopputulos on odotuksiin nähden.

Maalaus ja penkkien verhoilu

Näitä hommia ei itse tehty, vaan niiden tekeminen jätettiin ko. alojen ammattilaisten hommaksi. Ja tyytyväisiä ollaan työnjälkeen. Maalaus on siisti ja pinta hyvä. Penkit ovat paljon alkuperäistä ryhdikkäämmät ja ennen kaikkea aivan eri näköiset.

Muut sisustan työt

Muut sisustan verhoilutyöt ja muutokset tehtiin itse. Niistäkään ei keksi mitä olisi ollut parempi tehdä toisin. Tosin kovin vaativia hommia siinä ei ollut.

Vaimennus

Tämä homma meni aivan nappiin. Reilumpiakaan bassotteluja kuunneltaessa ei minkäänlaisia räminöitä eikä resonansseja. Tämä hämmästytti ensimmäisiä kertoja musiikkia kuunneltaessa. Odotettiin että jotain tirinää ja pientä räminää jäisi, sen verran reilusti mopoautot yleensä rämisevät basson mukana. Mutta ei mitään. Eli nämäkin on mahdollista saada räminättömiksi jos vaan haluaa.

Hifilaitteisto

Alle tonnin budjetilla setti ilman korjaimia tai aikaviivesäätöjä. Perusmallin passiivinen etupää. Pari pikkuvahvistinta ja valmiskoteloitu basso. Näillä eväillä saatiin aikaiseksi kivan kuuloinen setti, jota on mukava kuunnella. Äänikuva on aika ylhäällä, saundit selkeät ilman pahoja korostumia. Ja bassoa saa ihan riittävästi irti kun vaan nuppia kääntää isommalle.

Hälytin

Pienen budjetin hälytin ja keskuslukon kaukosäätö toimii hyvin. Hälyttää kun on aihetta eikä huutele turhia.

Ja sitten niitä kuvia ennen & jälkeen

ejkojis

ejmatkustamo

ejoviauki

ejetukulma

ejtakakulma

ejtakaa

ejedesta

ejsivu

ejkontti